top of page

Vippeløft

 

Alle elsker vi å ha lange vakre vipper! Vippe-extension kan være en suveren løsning for noen, mens vippeløft er for deg som foretrekker en mer naturlig måte å få dine vipper til å virke lengre . Den ‘nye generasjon’ vippe-bøy! En revolusjonerende ny vippeløft-teknikk fra England som løfter dine egne naturlige vipper uten bruk av vippe-tang.Gir et vakkert åpent blikk. Holdbart opp til 4-6 uker.

 

Ved hjelp av silikon-pads som legges på øvre øyenlokk løftes dine vipper forsiktig opp og festes ved hjelp av en vannbasert gele.  Deretter påføres Lash Lift LVL permanent krem, fixerings krem og tilslutt nøytraliserende lotion. Vippene frigjøres fra silikon-padsen og renses for gele så legges det farge etter ønskefor å få den siste wow effekten.

 

Så kast vippetangen langt vekk og få deg et vippeløft som varer i stedet. Behandlingen tar ca 60 minutter og er veldig behagelig.

Brynstell

Former og farger brynene og gir de et rent og løftet uttrykk i fjeset. Vokser for å få bort alle de små dunhårene i tilegg til de brynshårene som ikke er ønsket. Farge etter ønske. Behandlingstid 30 minutter.

bottom of page